Når regnen pisker ned uden for og det rusker i træer og lygtepæle, så er der mange, der barrikaderer sig i sofaen med en god bog. Og måske en kop kaffe, og en lille skål med småkager eller snacks. Et varmt tæppe til at trække over sig er heller ikke dårligt. Man åbner bogen og stiller skarpt med blikket på de mange skønne bogstaver, der lidt bliver tydet som skriften i en fortælling, der løfter en ud af hverdagens trivialiteter og ind i en anden verden, hvor alt kan ske.

Her er Lucinda Riley en forfatter, der virkelig kan tage dig med ud på en rejse. Hendes bøger er fulde af romantik, konflikter og store begivenheder. Bøgerne af Lucinda Riley er oversat til mange sprog, og hun må helt klart anses for at være en sand bestsellerforfatter. Kærlighedshistorierne fylder meget i bøgerne af Lucinda Riley. Det gør dem til fremragende læsestof, på en trist og grå regnvejrsdag. Man løftes ud af det grå og ind i en verden, hvor der er masser af plads til de helt store følelser.

De Syv Søstre

Da Lucinda Riley begyndte på sin serie om De Syv Søstre, var det planen at den skulle slutte efter syv bind. Serien er blevet en international succes, og læsere over hele verden har fulgt med hele vejen og levet med i de medrivende historier. I 2021 annonceredes det så, at et ottende bind var på vej, og midt i det hele døde Lucinda Riley efter en lang kamp mod kræften. Men planen er ikke opgivet. Hendes søn er i gang med at skrive det ottende bind færdigt i denne fantastiske bogserie.

Fra Irland til Bog & Idé

Da Lucinda Riley blev født i Irland tilbage i 1966, var der nok ikke nogen, der tænkte på, at hendes bøger en dag skulle finde vej til hylderne i en af Danmarks største boghandlerkæder, Bog & Idé. Men sådan er det altså gået, og det er der mange danske læsere, der er lykkelige over. Du kan også finde hendes bøger online hos bog-ide.dk.