Ingredienser
- 1 kg hakket oksekød
- 2 pr. p store løg
- 6 pr. p mellemstore kartofler
- 1/2 pr. p hvidkålshoved
- 3/4 kg gulerødder
- 2 dl vand
- bouillon af 1/2
- bouillonterning
- 1 1/2 dl ris
- 2 pr. p tsk karry
- salt
- pebber
- timian
- 25 g margarine
Fremgangsmåde
Løg, kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes.
Løg og oksekød brunes i margarine. Gulerøder, kartofler og hvidkål tilsættes, og når det er faldet noget sammen, tilsættes ris.
Kogende vand og bouillon hældes over retten, og der tilsættes kryderier efter smag.
Retten småsnurre under låg i Ca. 1/2 time.
Guiso serveres med varnt flutes, øl og brændevin. Retten smager iøvrigt bedst andendagen.
Velbekomme.
Bragt i samarbejde med Naturskøn.dk